dilluns, 18 de juliol del 2011

Wheylayer

El projecte wheylayer tracta d'investigar la viabilitat d'embalatges elaborats amb sèrum de llet poden donar un valor econòmic afegit.

Capes actives per a la protecció dels aliments gràcies a components antimicrobians derivats de la llet.

Aquest projecte neix per desenvolupar una tècnica que permeti produir capes de film plàstic amb excellents propietats antioxidants, incloses d'antihumiditat i adicionalment amb activitat antimicrobiana.


Membres participants del projecte Wheylayer

ASSOCIACIONS D'EMBALATGE I RECICLATGE
Italian plastics recyclers'
Association (ASSORIMAP), Slovenian Plasttechnics Cluster (PSC), (Association of Hungarian Plastic Industry) HUPLAST, Petita i Mijana Empresa de Catalunya (PIMEC)
PRODUCTORS D'EMBALATGES
Centre for the Development of Plastic Application (CESAP), Lajovic Tuba Embalaza d.d. (TUBA), MÜKI LABOR Plastic testing and development Ltd (MÜKI)
INSTITUTS DE RECERCA
Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging (FRAUNHOFER), University of Pisa (UNIPI), ttz Bremerhaven (TTZ), Innovacio i Recerca Industrial i Sostenible (IRIS)
ENGINYERIA TECNICA
Dunreidy Engineering Ltd. (DUN)
SECTOR LACTI
Lleters de Catalunya, Llet Nostra, SCCL (LLET), Meierei-Genossenschaft eG Langehorn (MLANG

Web oficial del projecte: Wheylayer.eu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada